Vidunderbørn og talenter med x-factor kåres på TV. Og i disse dage (første weekend i februar) går skarpslebne modeller cat-walk i Bella Centret. Fokus på det "perfekte menneske” er ikke aftagende.

 

I DKS ønsker vi også at kåre - men vores udgangspunkt er, at ethvert menneske er både vidunderligt og med x-faktor :-) Så vores fokus for en kåring retter sig mod viljen, ønsket og den kreative evne til at yde vedholdende omsorg for den svage.

 

Igen i år vil det derfor være muligt at nominere kandidater til Omsorgsprisen.
Selve kåringen finder sted på en temadag i forbindelse med vores årlige landsmøde på Diakonhøjskolen d. 6. og 7.april (det kommer du til at kunne læse mere om her på hjemmesiden).

 

Men allerede nu kan du nominere en kær kollega, dygtig sparringspartner eller et stærkt fagligt forbillede.

Læs her og se, hvordan du gør.

Aktuelt

2 IMG 3865

Åndelig omsorg

Hvordan indgår jeg i en dialog med patienten om hans eksistentielle behov? Hvad siger jeg, hvis patienten udtrykker, at hun er bange for at dø?

4 IMG 3901

Stress og sygepleje

Kan stress undgås i en presset hverdag? Hvordan forholder jeg mig til urimelige krav? Hvad kan jeg gøre for at opleve et arbejdsmiljø præget af overskud?

omsorgspris

Omsorgspris

DKS kalder sig ”et forum for værdig pleje”. For at fremme en værdig pleje har vi siden 2015 hvert år kåret en vinder af DKS’ Omsorgspris. Prisen går til en sygeplejerske...

litteratur

Litteratur

Her vil du finde anmeldelser af bøger, der har relation til omsorg, etik, eksistens, tro og værdig pleje. Husk, du vil også finde litteratur, der har med åndelig omsorg at gøre...

DKS nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra vores forening.

DKS medlemskab

Ønsker du at være medlem af vores forening.