nurse handsDKS ønsker at medvirke til udvikling af sundheds- og sygeplejefaget med udgangspunkt i et kristent værdigrundlag.

 

Derfor arbejder vi for :

 

  • At fremme kristne værdier i sygeplejen
 
  • At medvirke til udvikling af åndelig/eksistentiel omsorg for patienter og borgere
 
  • At formidle den kristne tro som en relevant ressource i plejepersonalets hverdag.
 

Vores største ambition

er at udfylde den plads i sygeplejen som Gud ønsker, vi skal udfylde. For at det kan ske, er bøn afgørende. Vi sender 7-10 gange om året mails ud til de, der ønsker at bede for arbejdet. Her informerer vi om de behov og udfordringer, vi står overfor - og om de svar, vi oplever at få på bønnen. Hvis du ønsker at modtage sådanne mails, så kontakt Ingrid Lang Pedersen, på mail-adressen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Aktuelt

2 IMG 3865

Åndelig omsorg

Hvordan indgår jeg i en dialog med patienten om hans eksistentielle behov? Hvad siger jeg, hvis patienten udtrykker, at hun er bange for at dø?

4 IMG 3901

Stress og sygepleje

Kan stress undgås i en presset hverdag? Hvordan forholder jeg mig til urimelige krav? Hvad kan jeg gøre for at opleve et arbejdsmiljø præget af overskud?

omsorgspris

Omsorgspris

DKS kalder sig ”et forum for værdig pleje”. For at fremme en værdig pleje har vi siden 2015 hvert år kåret en vinder af DKS’ Omsorgspris. Prisen går til en sygeplejerske...

litteratur

Litteratur

Her vil du finde anmeldelser af bøger, der har relation til omsorg, etik, eksistens, tro og værdig pleje. Husk, du vil også finde litteratur, der har med åndelig omsorg at gøre...

Seneste artikler

DKS nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder fra vores forening.

DKS medlemskab

Ønsker du at være medlem af vores forening.